Myrr PölyteMuurahaisten ja ryömivien hyönteisten torjuntaan

Mistä ostaa

Pitkävaikutteinen ja tehokas pölyte muurahaisten ja niiden pesien sekä muiden ryömivien hyönteisten kuten sokeritoukkien ja maasiirojen torjuntaan ulkotiloissa. Levitetään suoraan hyönteisten esiintymispaikkoihin kuten rakoihin ja koloihin sekä suoraan muurahaisten pesän kulkuaukkoihin. Vaikutus kestää jopa 6 viikkoa, vaikutuksen kesto vaihtelee kuitenkin käsitellyn pinnan ja olosuhteisen mukaan.

  • Erittäin pitkävaikutteinen
  • Tehokas
  • Riittoisa
    

  Käytä biosideja turvallisesti, lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Saatavilla olevat koot: 250 g

Milloin käytetään

Paras käyttötapa
Mahdollinen käyttötapa
Ei käytössä

Miten käytetään

Käyttötapa: 
Sirottelu

Annostus

10g/m²

Riittoisuus

 • 25 m²

Koostumus

Huomautukset

Ei sovi käytettäväksi syötävien kasvien kasvualustoilla. Älä käytä tuotetta, jos sadetta on odotettavissa seuraavien 24 tunnin aikana.

Rekisteröintitiedot

Rekisteröintinimi: Myrr Pölyte

Rekisteröintinumero: FI-2017-0024-1

Ei sovi käytettäväksi syötävien kasvien kasvualustoilla. Älä käytä tuotetta, jos sadetta on odotettavissa seuraavien 24 tunnin aikana.

Levitä tuotetta niin, etteivät lapset, lemmikkieläimet, elintarvikkeet ja eläinravinto joudu kosketuksiin tuotteen kanssa. Älä käytä viemäreiden lähellä.

Lisätietoja

Käytetään ulkotiloissa rakennusten välittömässä läheisyydessä muurahaisten ja muiden ryömivien hyönteisten torjuntaan. Ei sovi käytettäväksi syötävien kasvien kasvualustoilla. Älä käytä tuotetta, jos sadetta on odotettavissa seuraavien 24 tunnin aikana.