Natria EtanaraeEtanoiden torjuntaan

. Jälleenmyyjät

Natria Etanarae on tehokas ja luonnonmukainen etanoiden ja kotiloiden torjunta-aine, jonka tehoaine on luonnossa esiintyvä rautafosfaatti. Se tehoaa kaikkiin etanoihin ja kotiloihin. Vaikutustapansa vuoksi kuolleita etanoita ei jää näkyviin, syötyään rakeita etanat ja kotilot vetäytyvät koloihinsa. Valmiste vaikuttaa vain etanoihin, joten lapset ja lemmikit voivat oleskella käsitellyllä alueella.

    • Luonnon oma tehoaine
    • Tehoaa kaikkiin etanoihin ja kotiloihin, myös espanjasiruetanoihin ja lehtokotiloihin
    • Kuolleita yksilöitä ei jää näkyviin

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Saatavilla olevat koot: 1 kg

Milloin käytetään

Paras käyttöaika
Mahdollinen käyttöaika
Ei käyttöä

Miten käytetään

Käyttötapa: 
Sirottelu
Paras teho saadaan, kun rakeita levitetään heti kun etanoita tai niiden tekemiä tuhoja havaitaan. Käsittely voidaan toistaa tarvittaessa ja valmistetta voidaan käyttää enintään 4 kertaa kasvukauden aikana. Paras levitysajankohta on illalla, jolloin maan kosteus on korkeampi kuin päivällä.

Annostus

Sirottele 5 g/m² niin, että rakeita on noin 6-7 cm välein. Jos etanoita on vähän, riittävä annostelu on 2,5 g/m²:lle ja rakeita 9-10 cm välein. Sirotellaan kasvien ympärille ja niiden väleihin, ei suoraan syötävien kasvien lehdille.

Riittoisuus

  • 400 m²

Koostumus

Rekisteröintitiedot

Rekisteröintinimi: Natria Etanarae

Rekisteröintinumero: 3363

Lisätietoja

Levitä 5 g/m² paikkoihin, jossa etanoita ja kotiloita esiintyy. Aloita torjunta heti kun havaitset etanoita ja kotiloita kasvustossa. Lue tarkemmat käyttöohjeet pakkauksesta.