Rodicum Express

. Jälleenmyyjät

Rodicum Express on valmiiksi syöttilaatikoihin pakattu pastasyötti, joka on tarkoitettu hiirien torjuntaan sisätiloissa. Se tehoaa nopeasti ja on helppo käyttää, sillä syötit ovat valmiina lukituissa syöttilaatikoissa eikä niihin tarvitse koskea. Hiiret kuolevat parin tunnin sisällä syötyään syöttiä. Pakkaus sisältää kaksi syöttilaatikkoa. Noudata käyttöohjeita. Valmiste on tarkoitettu vain sisäkäyttöön. Lemmikit ja muut eläimet voivat saada myrkytysoireita, jos ne pääsevät syömään valmistetta tai myrkyttyneen hiiren. Kerää ja hävitä kuolleet hiiret torjunnan aikana.

    • Erittäin nopeasti tehoava ja maistuva syötti
    • Käyttövalmis esitäytetty syöttilaatikko – syöttiin ei tarvitse koskea
    • Syöttilaatikko riittää jopa 50 hiirelle

    Käytä biosideja turvallisesti, lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Saatavilla olevat koot: 10 g

Milloin käytetään

Paras käyttöaika
Mahdollinen käyttöaika
Ei käyttöä

Miten käytetään

Käyttötapa: 
syötti

Sijoita syöttilaatikko paikkaan, jossa liikkuu hiiriä ja jossa ne voivat syödä rauhassa, esim. seinän vierustalle, huonekalujen taakse tai kaappien alle. Syöttilaatikko on sijoitettava siten, että lapset, kotieläimet ja linnut eivät pääse käsiksi myrkkyyn. Jos torjuttavia hiiriä on paljon, tai jos torjuntaa halutaan nopeuttaa, voidaan käyttää useita syöttilaatikoita.
Sijoita syöttilaatikot korkeintaan kolmen metrin välein ja mielellään kiinnitä ne alustaan. Tarkasta syöttilaatikot säännöllisesti ja kerää kuolleet hiiret. Jos syötti on syöty ja hiiriä esiintyy edelleen, syöttilaatikko vaihdetaan uuteen.
Syöttilaatikko saa olla paikoillaan korkeintaan 7-10 päivää. Poista syöttilaatikot torjunnan jälkeen. Syöttilaatikot ja kuolleet hiiret tulee hävittää pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Jos tarvitaan useampia käsittelyjä, on käytettävä jyrsijämyrkkyä, joka sisältää jotain muuta tehoainetta. Etsi ja poista kuolleet hiiret muutaman tunnin välein torjunnan aikana. Kuolleiden hiirien poiskerääminen on tärkeää, jotta muut eläimet eivät pääsisi syömään niitä. Pidä kissat ja koirat kiinni torjunnan aikana, jotta ne eivät pääse syömään kuolleita hiiriä. Ilmoita myös naapurissa asuvien kissojen ja koirien omistajille Rodicum Expressin käytöstä.

Koostumus

Huomautukset

Erittäin myrkyllistä vesieliöille,
pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
Säilytä lasten ulottumattomissa.
Säilytä alkuperäispakkauksessa.
Syöminen, juominen ja tupakointi kielletty kemikaalia käytettäessä.
Vältettävä päästämistä ympäristöön.
Altistumisen tapahduttua tai jos ilmenee pahoinvointia: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN (09-471977) tai lääkäriin. Valumat on kerättävä.
Hävitä sisältö/pakkaus vaarallisen jätteen keräyspisteeseen.

Rekisteröintitiedot

Rekisteröintinimi: Rodicum Express

Rekisteröintinumero: FI-2019-0003

Lisätietoja

Syöttilaatikko sisältää valmiin syötin eikä se ole uudelleen täytettävä. Syötti näkyy muovisen laatikon läpi, älä avaa syöttilaatikkoa tarkistaaksi onko syöttiä jäljellä.