Trim Nurmikon voikukkahävite, sprayRikkakasvien torjuntaan

. Jälleenmyyjät

Trim Spray on tehokas täsmäkäsittely nurmikolle. Se tehoaa hyvin voikukkiin ja muihin yleisiin rikkakasveihin, mutta ei vahingoita nurmikkoa. Nurmikkoa ei suositella leikattavaksi neljään päivään ennen käsittelyä. Voidaan käyttää toukokuusta elokuuhun, jolloin nurmikko kasvaa voimakkaasti ja lämpötila on yli 12 astetta.

    • Kaunis nurmikko ilman rikkakasveja
    • Käyttövalmis liuos
    • Ei vahingoita nurmikkoa

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Saatavilla olevat koot: 1 l

Milloin käytetään

Paras käyttöaika
Mahdollinen käyttöaika
Ei käyttöä

Miten käytetään

Käyttötapa: 
Ruiskutus

Valmistetta ruiskutetaan suoraan yksittäisten rikkakasvien päälle, kunnes lehdet tulevat kosteiksi mutta eivät tippuvan märiksi. Älä ruiskuta nurmikkoa, joka kärsii kuivuudesta, helteestä tai muusta stressistä. Ruiskuta tyynenä iltana välttääksesi aineen kulkeutumista tuulen mukana muille kasveille. Ihmiset ja eläimet voivat oleskella käsitellyllä alueella sen jälkeen, kun se on täysin kuivunut.

Riittoisuus

  • 30 m²

Koostumus

Rekisteröintitiedot

Rekisteröintinimi: Trim Nurmikon voikukkahävite spray

Rekisteröintinumero: 3079

Valmistetta käsiteltäessä on käytettävä kumisaappaita, suojapukua, kemikaalin kestäviä pitkävartisia suojakäsineitä (esim. nitriili) ja päähinettä.

Lisätietoja

Valmistetta ei saa joutua pensaiden tai puiden lehdille eikä koristekasvien tai muiden viljelykasvien päälle, koska ne voivat vioittua tai kuolla. Jos valmistetta joutuu vahingossa muiden kuin heinämäisten viljelykasvien lehdille, lehdet täytyy poistaa heti.